Nye familieboliger til leje i Bellakvarter

Søndag den 22. oktober var der Åbent Hus premiere i Halldorhus, hvor 104 nye lejeboliger står klar til indflytning i maj og juni 2018. De nye familieboliger rummer 2-5 værelser, lyst køkkenalrum, de fleste med udgang til egen altan, tagterrasse eller fliseterrasse og hyggelig fællesgård samt fælles tagterrasse.

 

View gennem det åbne køkkenalrum i projektboligen i Halldorhus.

 

“Der var over 40 hold ved første Åbent Hus, og de første 31 boliger er allerede reserveret” fortæller Per Mørkenborg fra home City Projektsalg, der står for udlejningen af boligerne. De viser rundt i den nyindrettede prøvebolig hver søndag kl. 13.30-14.30 og onsdag kl. 16.30-17.00, ligesom der også er mulighed for at bestille en personlig fremvisning.

 

Visualisering af facade og tårn på Halldorhus.

 

Boligerne er tegnet af Arkitema Arkitekter og er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og ved det elegante matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen.

Bag bygningens ydre gemmer der sig en variation af rummelige familieboliger fra 2-5 værelser, fortæller Mette Julie Skibsholt, der er arkitekt og partner i Arkitema Arkitekter.

”Vi har lagt fokus på at skabe lyse og åbent disponerede boliger, hvor der er plads til at leve. Boligerne er tegnet med et stærkt fokus på optimal disponering af rummene, hvorved arealerne er udnyttet meget funktionelt. Vi har blandt andet minimeret gangarealer og lagt kvadratmeter i køkken og stue, og på den måde opnået nogle åbne og rummelige leverum.”

Se alle boligerne her.

 

Visualisering af gårdrum.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder