Kom med en tur rundt i Bellakvarters kommende bymiljø

 

Kom med en tur rundt i Bellakvarters kommende bymiljø. Her kan du se, hvordan den nye indgang til Bellakvarter kommer til at se ud, du får en forsmag på det kommende butiksstrøg Michael Strunges Vej og får indblik i, hvordan butikker og caféer kommer til at ligge på det kommende Metrotorv og Udstillingsplads.

 

Metrotorvet

Indgangen til Bellakvarter rykkes tættere på Bella Center Metrostation, så der skabes direkte adgang til kvarteret fra metroen. Vejforløbet bliver karakteriseret af tre nye bygninger, som alle får butiks- og cafélejemål i stueetagerne.

I første kvartal af 2024 åbner Føtex Food, Netto og et apotek i kvarteret.

 

Gågaden Michael Strunges Vej

Fra Metrotorvet etableres der en gågade ned til Bella Centers nye indgang. På højre side af gågaden kommer der Apotek, Netto og Føtex Food, mens der på venstre side etableres tre lejemål til café, restaurant og andre serviceerhverv.

I første kvartal af 2023 åbner butikkerne Bellas Coffee Lab og Nozomi Sushi på gågaden.

 

Udstillingspladsen

For enden af gågaden etableres Udstillingspladsen, hvor indgangen til kvarterets nye kultur- og beboerhus placeres. I forbindelse med beboerhuset åbner caféen Mig & Annie i første kvartal af 2024 med udeservering ud mod pladsen.

 

Emma Gads Vej

Fra Udstillingspladsen fører Emma Gads Vej ned til den nye Nordøstplads. På Emma Gads Vej kommer der to nye lejemål med mulighed for at etablere takeaway, cykelhandler, blomsterforretning eller ligende.

 

Nordøstpladsen

På Nordøstpladsen bliver der mulighed for at etablere en bager med udeservering. På den anden side af Martha Christensens Vej kommer der endvidere otte nye lejemål til serviceerhverv og detailhandel.

Visualiseringerne er baseret på Bellakvarters landskabsplan og skitseprojekterne for de kommende ejendomme. Alle bygninger, pladser og vejforløb er gengivet, som de kommer til at se ud.

 

Se alle butikslejemål her

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder