Pressemøde: Bella Center-ejere forvandler gigantisk parkeringsareal til ny mangfoldig københavnerbydel

Den 3. maj kl. 9 holder vi pressemøde i SKY BAR på toppen af AC Hotel Bella Sky. Mød arkitekten fra COBE, byrumsdesignere, den visionære bygherre og direktøren for BC Hospitality Group.

 

En ny, mangfoldig og markant bydel er på vej til København. Ejerne af blandt andet Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers investerer 6 – 7 mia. kr. og bygger en ny bæredygtig københavnerbydel omkring den internationale konferencedestination, Bella Center Copenhagen. En bydel fuld byliv, boliger, arbejdspladser og internationale gæster.

Projektet er på mange måder helt unikt. Det er bl.a. første gang, at en stor aktør inden for konference-, messe- og hotelbranchen beslutter sig for at bygge en by omkring sig. Forventningen er, at de mange kulturelle, folkelige og internationale events og besøgende i Bella Center vil kunne skabe et helt unikt byliv i kvarteret, og at den mangfoldige bydel vil bringe det bedste af København ud til det kendte og historiske Bella Center og ikoniske, futuristiske AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

 

Basis for byliv i nyt brokvarter

Bellakvarter er et radikalt bud på en levende bydel, der forener internationale konferencegæster med familier, der griller pølser i haven. Inspirationen er hentet i de klassiske københavnske brokvarterer. Og de prisbelønnede danske tegnestuer COBE og Vilhem Lauritzen Arkitekter står bag helhedsplanen for Bellakvarter. Og bylivet vil nærmest være givet i denne del af Ørestad, hvor store kulturelle, underholdende og unikke begivenheder hver måned fylder Bella Center med flere tusinde internationale og lokale gæster. Gæster, der enten skal til Lego World, loppemarked, Bogforum, kunstmesse eller store internationale kongresser.

 

Rækkehuse, almene boliger og newyorker lofts

I Bellakvarter bliver der bygget 2000 nye boliger og 6500 arbejdspladser. Og det bliver alt fra rækkehuse, almene boliger, newyorker lofts, kontorer, institutioner og forretninger. Visionen bag Bellakvarter er at skabe en bydel, der både er københavnsk, international og mangfoldig. Børn leger i gaderne, forældre handler ind, og folk går på arbejde, er gæst på hotellet eller delegeret til en kongres. Man bor og arbejder i et internationalt kvarter, hvor der kommer mennesker fra hele verden på besøg. På den måde adskiller Bellakvarter sig fra de mere ensartede boligkvarterer, som man ellers finder i Ørestad.

 

Pressemøde

Vi inviterer dig til pressemøde den 3. maj 2016, hvor du har mulighed for at høre meget mere om udviklingen af det nye Bellakvarter og aktivitetsplanerne for området, samt møde nøglepersonerne i projektet. Se program nedenfor. Fra SKY BAR vil der være en unik udsigt over området, resten af København og Ørestad.

Se program og læs mere her

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder