Rejsegilde for Halldorhus i Bellakvarter

Tirsdag den 7. november var der rejsegilde for Halldorhus i Bellakvarter. Her takkede produktionsdirektør, Ole Steen Pedersen, fra Solstra Development arkitekter, entreprenør og håndværkere for deres flotte indsats med byggeriet.

 

Håndværkerne fik sig en velfortjent grillpølse ovenpå dagens arbejde. Anden forrest ses produktionsdirektør Ole Steen Pedersen fra Solstra Development sammen med artkitekt og partner i Arkitema Mette Julie Skibsholt.

 

Arkitema og V8 Construction

Arkitekt og partner i Arkitema, Mette Julie Skibsholt, trådte også på talerstolen og roste den flotte udformning af byggeriet. Det er V8 Construction, som er totalentreprenør på projektet og som står for opførelsen af Halldorhus.

Byggeleder Christoffer N. Nissen (tv.) og projektleder Henrik Christensen (th.) fra V8 Construction.

 

Status på fremdriften af byggeriet

Halldorhus består af to selvstændige bygninger, bygning A og bygning B, med en grøn gårdhave i midten. Murværket på bygning B (den vestlige bygning) er færdigt, køkkener og gulve er monteret og maleren er i gang med slutmaling i lejlighederne. 

 

Byggechef Lars Holm (tv.), projektleder Michael Bering, økonomiansvarlig Palle Sort og byggechef Bo Larsen (th.) fra Solstra Development.

 

På bygning A (den østlige bygning) er alle betonelementer monteret, og man er i gang med murværket på bygningsbasen. Tårnmotivet udformes i en let stålkonstruktion og monteres, når murværket er afsluttet. 

Over december og januar vil køkkener og gulve blive monteret, og der afsluttes med finisharbejde indvendigt i lejlighederne.

Når facadearbejdet er afsluttet, igangsættes have- og belægningsarbejdet i gårdrummet, ligesom kantzoner og veje anlægges.

 

Visualisering af Halldorhus. Bygning A er placeret ud mod Ørestads Boulevard, mens bygning B vender ind mod Bellakvarter.

 

Indflytning i maj og juni 2018 

Bygningen forventes at stå indflytningsklar i maj og juni 2018. Udlejen af de nye boliger er i fuld gang, og de første 40 boliger er allerede reserveret. Du kan se alle ledige boliger her og komme ind og se den nyindrettede prøvebolig hver søndag kl. 13.30 – 14.30 og onsdag kl. 16.30 – 17.00. Indgang fra Ørestads Boulevard 46.

 

Håndværkerne får sig en velfortjent hyggesnak ovenpå veludført arbejde på Halldorhus.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder