Sådan kommer Bellakvarters aktivitetstag til at se ud

Til sommer kan beboere, naboer og besøgende i Bellakvarter indtage det nye aktivitetstag, som kommer på toppen af et nyt logistikcenter til Bella Center Copenhagen, og en legepark, der placeres på siden af logistikcenteret. Vi kan nu løfte sløret for, hvordan det kommer til at se ud, og hvad det kommer til at rumme.

 

Aktivitetstag og legeplads Bellakvarter Ørestad København

Bellakvarters aktivitetstag og legepark set fra oven.

 

Bellakvarters kommende mødested er designet i samarbejde med Elverdal, der laver arkitekttegnede løsninger til leg, læring og aktive uderum. Her har man ønsket at skabe et aktivt, funktionelt og mangfoldigt areal på toppen og på siden af Bella Centers nye logistikhal, der blev bygget i 2019 for at minimere den tunge trafik og støj i Bellakvarter.

 

Aktivitetstag med stor fleksibilitet

Aktivitetstaget kommer blandt andet til at rumme en basketballbane, løbebane, pannabane til fodbold, hockey og andre boldspil, balancestubbe, træningskube og trampoliner. Der er således både mulighed for at bruge taget til konditionstræning, styrketræning, motorisk træning og bevægelighedstræning.

 

Aktivitetstag basket fodbold træning Bellakvarter Ørestad

Basketballbanen bliver den mest fremtrædende aktivitet på aktivitetstaget.

 

Taget har også en overdækket mødeboks, hvor man kan holde pauser eller møder i inspirerende omgivelser. Der er desuden indtænkt, at Bella Center Copenhagen kan bruge taget til events, konferencer og modeshows, ligesom der er mulighed for at lave filmfremvisninger under åben himmel og andre events for Bellakvarters beboere og naboer.

 

Legepark til børnefamilierne

Legeparken er indrettet som en lille park, hvor man kan sidde og nyde solen, og så er der masser af legemuligheder for både store og små børn. Der kommer blandt andet til at være legehuse, sandkasse, karrusel med klatrenet, klatreanlæg med balance, klatreboks under trappen og så selvfølgelig borde og bænke.

 

Legeplads Bellakvarter Ørestad

I legeparken bliver der plads til leg for alle aldre og muligheder for at opholde sig.

 

Underlaget for aktivitetstaget og legeparken bliver en gummibelægning i farverne rød, blå, hvid og metal. Dertil får begge niveauer træer, mens legeparken også får græs, plantebede og indhegnes af hæk. Hele området får desuden lys, så man trygt kan benytte det om aftenen.

 

Legeparken bindes sammen med det syv meter høje aktivitetstag med en rutsjebane på 16 meter og en bred trappe.

 

Aktivitetstag Bellakvarter Ørestad legeplads

Den 16 meter lange rutsjebane giver en fantastisk tur ned fra taget.

 

Det forventes, at aktivitetstaget og legeparken står færdigt til juni 2020. Hold øje med Bellakvarters Facebookside og nyhedsbrev, hvis du vil være en af de første til at høre mere herom.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder