Stor dansk modemesse beriges af byudviklingen i Bellakvarter

Om kort tid åbner Bella Centers nye kongreshal som en del af Bellakvarter. Det er gode nyheder både for hovedstaden og for kvarteret og for hele den store modeindustri, som nu får endnu bedre muligheder for at præsentere sig for resten af verden:

 

“Med stadig flere spillere i modebranchen, som ser i retning af København, er den nye hal og de nye fleksible indendørs og udendørs områder en særdeles velkommen tilføjelse til Bellakvarter. Den skaber de ideelle rammer for at udvikle vores to årlige modemesser,” siger Christina Neustrup, der er direktør for CIFF (Copenhagen International Fashion Fair).

 

“Det er fantastisk, at vi med den nye hal ikke bare får et nyt indendørs rum men også virkelig smukke udendørs arealer. Det komplementerer resten af Bella Center og bidrager så fint til hele Bellakvarter med dets små lommeparker og vejforløb, som det er interessant for alle at bevæge sig rundt i,” påpeger hun.

 

Visualiseringen af hovedindgangen til den nye kongreshal med foyer af glas.

 

Nyt velkomstområde

Udvidelsen af Bella Center giver desuden CIFF mulighed for at modtage gæster på nye måder og for at skabe aktiviteter, som man ikke før har kunnet. Ifølge direktøren har man savnet at kunne agere i en stor foyer af glas, der kommer med den nye, store kongressal. Både for at kunne skabe anderledes arrangementer og for at kunne gøre entreen til modemessen til en ny, spændende oplevelse. Allerede til sommerens modemesse i august i år kommer CIFF til at bruge den nye store kongressal, forrummet og uderummet optimalt, bebuder hun.

 

Aktivitetstaget Bella basketball København

Der er direkte udgang fra CIFF Showrooms til Aktivitetstaget Bella, hvilket gør det muligt at inddrage byrummet til modeshows.

 

Innovativ og dynamisk modemesse

CIFF er en af de største og længstvarende modemesser i Europa. Inden for de senere år er messen blevet en vigtig halvårlig destination for den internationale modeindustri og har undervejs genopfundet hele messekonceptet og fået ry for at være en af Europas mest dynamiske og innovative salgsplatforme. Direktøren glæder sig ikke kun over Bella Centers nye kongreshal men også over den generelle udvikling i Bellakvarter, som kan være med til at sikre en fortsat innovation af messen:

 

”Et tiltag som også kan være med til at fremkalde nyskabelse er Bellakvarters nye aktivitetstag. Der er udgang til aktivitetstaget direkte fra CIFF Showrooms, så man fx kan afholde modeshows og vise nye sportskollektioner frem,” fortæller modedirektøren. Tilsvarende har man tidligere brugt de rå betonfaciliteter i et af kvarterets ufærdige P-huse til at huse modeshows for Han Kjøbenhavn. De nye faciliteter er alle sammen med til at berige udviklingen af modemessen og gøre den til sin helt egen og en unik en af slagsen.

 

Modeshow for Han Kjøbenhavn i et af Bellakvarters rå og ufærdige P-huse ved CIFF februar 2018.

 

Udadvendte aktiviteter

En anden stor fordel ved den aktuelle bygningsmæssige udvikling af Bella Center er for Christina Neustrup at se, at udviklingen giver grobund for at skabe mere udadvendte aktiviteter, som ikke kun er for fagfolk men for offentligheden generelt. Det vil åbne for et helt nyt publikum, ligesom det vil betyde, at dem, der bor i Bellakvarter vil få en helt ny tilknytning til centret, når der sker ting, de også kan deltage i. Og måske kan man endda inddrage kvarterets virksomheder og beboere i samarbejder om udstillinger eller andre arrangementer, mener hun:

 

“Der er ingen tvivl om, at Bella Center både vil og skal åbne sig mere op mod dem, der bor herude og blive en mere aktiv spiller i lokalsamfundet. Og jeg glæder mig over, at det også er den vej, det peger med udviklingen af centret,” siger hun.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder