Til foråret flytter 176 nye familier ind i Bellakvarter

Udbygningen af karrékvarteret i Bellakvarter er i fuld gang og til foråret står de første to karréer færdige. De nye karréer har fået navnene Skyttehusene I og Halldorhus og rummer henholdsvis 72 og 104 nye familieboliger. Dermed får Bellakvarter 176 nye familier i kvarteret.

 

Skyttehusene I

Skyttehusene er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og er udført i tre forskellige typer røde teglsten. Lejlighederne har vinduer til gulv, som skaber et stort lysindfald i løbet af dagen og rummer altan, fransk altan eller have og en hyggelig baggård, som giver karréen et grønt udemiljø.

 

Skyttehusene i Bellakvarter har forventet indflytning i marts 2018. Karréen kommer til at ligge med udgang til Dea Trier Mørchs Vej, Halldor Laxness Vej og Emma Gads Vej.

 

Halldorhus

Halldorhus er tegnet af Arkitema Arkitekter og er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og ved det matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen.

Lejlighedernes indre er præget af dansk design, rene linjer og god indretning. Hver enkelt lejlighed har gennemlyste og funktionelle rum. Det giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design og store indeklimamæssige kvaliteter.

Se ledige lejemål her.

 

Halldorhus i Bellakvarter har forventet indflytning i maj og juni 2018. Karréen kommer til at ligge med udgang til Halldor Laxness Vej, Dea Trier Mørchs Vej og Ørestads Boulevard.

 

De to boligbyggerier har forventet indflytning i marts samt maj/juni 2018, hvorefter de næste karréer – Laxnesshus, Organistens Hus og skyttehusene II-IIII færdiggøres senere på året.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder