Unik erhvervsmulighed i Københavns nye bydel

Ørestad har været under stærk udvikling siden bydelen kom til København i 1990’erne. Det seneste skud på stammen er byområdet Bellakvarter med rækkehuse, lejlighedskarréer, erhvervsdomiciler og butikker. Erhvervsområdet, Bella Business, som ligger i den nordlige del af Bellakvarter, vil i de kommende år skyde op med attraktive og inspirerende erhvervsejendomme klods op ad vild natur og kun fem kilometer fra Københavns centrum.

 

Mellem Københavns centrum og Øresund strækker Ørestad sig med over fem kilometer i længden og godt en halv kilometer i bredden. Allerede i midten af 1990’erne begyndte arbejdet med etableringen af Ørestad, som i dag har rundet godt 10.000 indbyggere.

 

Pendant til det gamle København

Tanken med Ørestad var at skabe et modstykke til Københavns gamle centrum og give plads til ny arkitektur og byrum – og her 24 år senere er mange bygninger skudt op. Det nye Bellakvarter med AC Hotel Bella Sky og Bella Center Copenhagen er især under kraftig udvikling. Byhuse og lejlighedskarréer skyder op, ligesom mange byrum og parker er på vej for at skabe aktivitet i kvarteret sammen med daginstitutioner, et beboerhus, flere parkeringshuse, en ny kongreshal og nye erhvervsejendomme på samlet set 110.000 kvadratmeter.

 

Vibrerende byliv

I Bellakvarters nordlige ende ligger det internationale erhvervsområde Bella Business. Bella Business er skabt ud fra ambitionen om at kombinere byliv og forretningsliv og skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø hvor alt, hvad man behøver som erhvervsdrivende, er samlet ét sted. Det gælder blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, som alle står til rådighed 24 timer i døgnet i kraft af Bellakvarters in-house faciliteter i Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky.

 

Internationalt erhvervsmiljø

Bella Business ligger i Bellakvarter med boliger, butikker, parker og legepladser, og området vil derfor både bære præg af cafébesøgende men også internationale gæster, som besøger Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største konferencecenter, hvor FN’s klimakonference med over 33.000 deltagere blandt andet har fundet sted.

 

6.500 arbejdspladser i nær fremtid

Bella Business rummer i øjeblikket 200 virksomheder – heriblandt designhotellet AC Hotel Bella Sky, to gourmetrestauranter, modemessen CIFF, fitness og spa samt International House, som er et kontorfællesskab, hvor i alt 93 virksomheder og start-ups inden for gaming, grafisk design og IT har adresse. Nye erhvervsejendomme på i alt 110.000 kvadratmeter er på tegnebrættet – og kun fantasien sætter grænser for, hvordan og i hvilken størrelse byggefelterne skal tage form.

 

Design dit eget domicil

I Bella Business er der en unik mulighed for at designe sit eget kontordomicil beliggende ud til Vejlands Allé mellem Amager Fælled og Bellakvarter. Mulighederne er mange med de nye erhvervskvadratmeter, som danske og internationale virksomheder kan udforme efter deres egne ønsker og behov – og som kan række ud over de klassiske kontormiljøer i Københavns centrum, der er præget af gamle bygninger, hvor lyse, funktionelle rum og grønne områder kan være svære at finde. I Bella Business er mulighederne utallige. Man kan f.eks. vælge at indrette sit nye kontordomicil med work lounges med projekt- og innovationsområder, som imødekommer nutidens innovative virksomheder, der har behov for arbejdsrammer, som er ideelle for deres medarbejdere, så kreativitet og nytænkning stimuleres. Derudover kan man også vælge at indrette lokalerne multifunktionelt for at undgå klassiske kontorpladser og mødelokaler, der indimellem står tomme.

 

Tæt samarbejde med arkitekterne

Som virksomhed har du mulighed for at præge byggeriet og komme med ønsker til arkitekturen og designet – det kan være, at man som grøn virksomhed stiler efter en ejendom, der er bæredygtighedscertificeret, har CO2-neutrale bambusgulve eller solceller integreret i facade og på tag. Det er COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der står bag masterplanen for Bellakvarter og Bella Business, og som lejer kan man samarbejde med et udvalgt arkitektteam om konstruktionen af sit kommende domicil.

 

Bliv en del af Bella Business

Vil du høre mere om mulighederne i Bella Business, er du er velkommen til at hente et prospekt her og kontakte de salgsansvarlige, som kan fortælle mere om økonomi og områdets bæredygtighedsstrategi:

 

Anders Hornskov Jakobsen 28 92 23 27 anders.jakobsen@newsec.dk

Henrik Lyngskjold 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder