Dogville i Bellakvarter – vi maler byen gul

Inspireret af Lars von Triers film Dogville tegner vi omridset til den nye bydel op på asfalten og på murene med gule streger. Med lidt fantasi kan man stå på den bare asfalt og fornemme den fremtidige bydel med liv og mennesker rundt om sig. Og allerede nu kan du se nogle af de bygninger, byrum og pladser, der kommer i Bellakvarter, i en skala fra 1 til 1.

1

Plantegning over indretningen af Nordgården med Dogville inspireret opmaling på asfalten.

 

Vi planter alléer og grønne byrum og har etableret Københavns nyeste urbane haver – Bella Byhaver. Gamle hegn fjernes og skaber plads til legeområder, og triste facader tages ned og genbruges i nye konstellationer, fx som haveelementer. Asfalten blomstrer også pludselig med en ny, smuk allé med æbletræer.

 

Bella Center åbner op

I årevis har Bella Center været et område med liv og aktivitet – indenfor murene! Nu vender vi vrangen ud på Bella Center og gør aktiviteterne, den internationale stemning og de mange events til en afgørende del af det nye Bellakvarter.

De nye byrum i området afspejler kvarterets fremtid. Det vil være fuld af boliger, butikker, caféer og byliv – side om side med beboelse og lokale hang-outs! Allerede i løbet af sommeren åbner en café – en tiltrængt oase for området, hvor god kaffe og afslappet stemning er i fokus.

Caféen åbner på det hjørne, der vender op mod metrostationen. Et område, vi kalder Nordgården! Et navn, der i løbet af de kommende somre bliver et ny hotspot for byhaver, leg, god mad, koncerter og events for hele København.

De urbane haver har fået navnet Bella Byhaver, og der er åbent for tilmelding! Hvis du kunne tænke dig dit eget lille stykke jord, kan du læse mere her.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder