Oplev naturen omkring Bellakvarter med en runde golf i Royal Golf Club

Bellakvarter er omgivet af vild natur med Kalvebod Fælled i syd og Amager Fælled mod nord. Mellem de to naturområder strækker et af Københavns største golfanlæg sig – Royal Golf Club & City Golf Copenhagen. Her kan du spille en runde golf med drengene og nyde solen og naturen i sommerhalvåret eller hive en aften ud af kalenderen og gå over på driving rangen og konkurrere mod vennerne med en spand bolde.

 

Siden klubben åbnede i 2009 er der blevet slået adskillige slag på det 120 hektar store anlæg, der strækker sig fra Amager Fælled i nord til Kalvebod Fælled i syd. Med sine hurtige greens, kortklippede fairways og kuperede terræn er hullerne af særdeles høj kvalitet og nogle af de mest udfordrende i landet.

 

Golfbanerne ligger i et smukt kuperet landskab med skov, sø, sandbanker, vilde orkidéer og sivområder.

 

Gå til golf

Klubben råder over en 9-hullers ”pay and play” bane, en 18-hullers mesterskabsbane og en 350 meter lang driving range. På 9-hullers banen og driving rangen kan du gå ind fra gaden og spille, uden at have prøvet det før. Mens Royal Golf Club stiller et minimumskrav til niveau for at for lov at spille på den.

 

Bellakvarter - Royal Golf Club driving range

På driving rangen kan du købe en spand bolde og konkurrere med vennerne.

 

”Hvis du er helt ny til golf og aldrig har prøvet det før, har vi rigtig gode træningsfaciliteter. Vi har Dansk Golf Akademi tilknyttet. De står for undervisningen gennem både individuel- og holdtræning. Her lærer du at spille golf stille og roligt på 9-hullers banen og finpudse dit sving på driving rangen, indtil du har mod og lyst til fx at skifte til 18-hullers banen,” fortæller Nicolai Bast, der er er Clubhouse Manager i klubben.

 

Bellakvarter - City Golf Copenhagen

City Golf Copenhagen har Dansk Golf Akademi tilknyttet, hvor du kan lære at spille golf gennem både individuel- og holdtræning.

 

Sving golfkøllen og nyd naturen

Golfbanerne ligger i et kuperet landskab med skov, sø, vilde orkidéer og sivområder med udsigt til Københavns Skyline og Amager Fælled. Under turen er der mulighed for blandt andet at se råvildt, ræve, egern og nyde solnedgangen ud over banerne.

 

Bellakvarter - Royal Golf Club

Solnedgangen over AC Hotel Bella Sky er fantastisk fra golfbanen.

 

Spis frokosten i klubben

Imellem hullerne kan du slappe af i klubhuset med en kop kaffe eller en kølig drink på den store tagterrasse eller nyde en udsøgt frokost i klubbens restaurant. Hertil huser klubben også en Members Lounge med sofaer og tv, hvor du kan slappe af og se lidt golf.

 

Bellakvarter - Royal Golf Club

”Det er fantastisk at bruge weekenden i klubben, nyde solen og naturen og indånde duften af nyklippet græs mens man spiller en runde med drengene,” fortæller Nicolai Bast.

 

”Det er fantastisk at bruge weekenden i klubben, nyde solen og naturen og indånde duften af nyklippet græs mens man spiller en runde med drengene,” fortæller Nicolai Bast og fortsætter:

”Man kan også bare gå på driving rangen, købe en spand bolde og konkurrere med vennerne. Det er frit for alle. Man betaler blot for de bolde man vil slå. Det kræver intet medlemskab.”

 

Bellakvarter - Royal Golf Club

 

Rangen er åben 12 måneder om året og det samme gælder banerne, hvis der ikke er sne og frost.

Læs mere på www.citygolf.dk og www.royalgolf.dk

 

Fysioterapi og træning

På første sal i Royal Golf Club ligger FYSIQ Royal, som er en del af FysioDanmark. De har nogle af Danmarks bedste fysioterapeuter tilknyttet blandt andet Mikkel Hjuler, som er fysioterapeut for det danske kvindelandshold i håndbold.

Centeret er specialister i sportsskader og genoptræning, ikke blot inden for golf men alle sportsgrene og behandler flere af landets topatleter.

Her kan du booke tid til personlig træning, hvis du fx løbetræner på fælleden.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder