320 nye lejeboliger klar til indflytning fra februar 2021

De 2.-5. værelses lejligheder i de nye boligkarréer Emmahus og Gertrudehus i Bellakvarter er i fuld gang med at blive færdiggjort, så de er klar til indflytning fra februar 2021. Kom med på en tur rundt i kvarteret og se, hvor langt vi er nået med byggeriet.

 

Emmahus

I den sydlige del af Bellakvarter opføres Emmahus ved C. F. Møllers Allé og Emma Gads Vej. Ejendommen er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og består af 154 lejelejligheder på 55-115 kvadratmeter. De fleste boliger får altan eller terrasse i stuen eller på taget. Dertil får beboerne et stort grønt gårdrum i stil med naboejendommen Nadinehus.

 

Emmahus Bellakvarter

Luftfoto af den sydlige del af Bellakvarter fra september 2020. Emmahus ses til højre i sine rødlige farver. Til venstre ses Nadinehus, som havde indflytning i foråret 2020.

 

Emmahus er udformet som en klassisk københavnerkarré med fire fløje omkring et gårdrum og opført i en ikonisk rødlig murstensfarve kombineret med en orange og hvid.

Det meste af området står færdigt til indflytningen i Emmahus den 1. februar 2021. Eksempelvis det kommende Sydhave, som kommer til at være på den tomme grund ved siden af. Emmahus er også nabo til den store grønne park, Byparken i Ørestad samt det røde og blå tag, Aktivitetstaget Bella, der åbnede i sommers.

Læs mere om Emmahus og se de ledige boliger

 

Gertrudehus

I det nordlige Bellakvarter opføres Gertrudehus ved Ørestads Boulevard og den kommende Gertrude Steins Vej. Gertrudehus er tegnet af C. F. Møller Architects og består af 166 lejelejligheder på 53-132 kvadratmeter. Ejendommen er bygget som en moderne københavnerkarré med forskellige niveauer og har tilmed et tårn, der går op til 12. etage. Også her får beboerne altaner og terrasser samt et skønt grønt gårdrum.

 

Gertrudehus Bellakvarter

Luftfoto af Gertrudehus fra september 2020. Som det fremgår af fotoet ligger centralt og naturskønt.

 

Gertrudehus har en central beliggenhed lige ved metroen og flere buslinjer. Dertil kommer man hurtigt ud på motorvejen i bil eller kan cykle ind til Københavns centrum på cykel. Også nærheden til Amager Fælled er helt fantastisk. Her kan man gå ture, løbe eller skyde genvej på cykel til Islands Brygge. Fra boligtårnets højere etager fås desuden en god udsigt over Ørestad, Københavns tårne og de omkringliggende områder.

Læs mere om Gertrudehus og se de ledige boliger

 

Flere nye boliger og rekreative områder på vej

Også andre boligkarréer er i fuld gang med at blive opført. Mod nord opføres en ny boligkarré ud mod Amager Fælled, der en anført på nedenstående luftfoto som 1. Ved siden af er 2. Gertrudehus. Mod syd ved siden af parkeringshuset, P-hus 1, opføres 3. en ny boligkarré og ved siden af Aktivitetstaget Bella 4. opføres endnu en ny boligkarré. På 5. opføres Emmahus og 6. er hvor den grønne og rekreative Sydhave kommer til at ligge, når den står færdig i starten af 2021.

 

Luftfoto fra september 2020, der viser hele Bellakvarter og området omkring.

 

Vil du vide besked, næste gang vi udbyder nye boliger?

Tilmeld dig Bellakvarters venteliste og få en email som en af de første

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder