Bella Business – En fantastisk beliggenhed med uanede muligheder for virksomheder

Bellakvarter er en helt ny bydel, som vokser frem rundt om Skandinaviens største messe- og konferencecenter, Bella Center Copenhagen, og designhotellet AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Inden for få år vil kvarteret være fuldt udbygget med boligkarréer, et internationalt erhvervsområde, spændende byrum og grønne parker

 

Der er mange fordele for virksomheder ved at slå sig ned i Bellakvarters nye erhvervsområde, Bella Business. De virksomheder, der allerede bor i Bellakvarter fremhæver beliggenheden som det helt store aktiv. Både København og verden er tæt på – med kun fire kilometer til hjertet af København og fem kilometer til CPH lufthavn og resten af verden. Bella Business ligger med andre ord i et smørhul tilgængeligt fra motorvej og cykelstier og med flere busruter på vej og en metro, der går lige til døren. En sådan placering er derfor særdeles attraktiv for både medarbejdere og kunder – og dertil kommer de mange sublime overnatningsmuligheder i nærheden for gæster langvejsfra. Hvis man er et stort firma og gerne vil bo tæt på det centrale København, er der kun få byggegrunde tilbage, og ingen med så gunstig en placering som her. Bella Business har plads til næsten alle typer erhverv – fra den mellemstore virksomhed til større domiciler, der både kan få stor synlighed, god infrastruktur og en eftertragtet placering tæt på centrum af København.

Mange nye erhvervsområder i København oplever udfordringer med parkeringskapaciteten. Sådan er det ikke i Bellakvarter. Her etableres op til 2.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen, som vil stå til rådighed for kvarterets beboere og erhvervslejere, når de ikke anvendes af konferencegæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen. Erhvervslejere i Bella Business kan dermed parkere i tilhørende parkeringshuse maks. 100 meter fra kontoret eller i en parkeringskælder direkte under kontoret.

Erhvervsdomicilerne opføres som lavenergibyggeri, så der vil være gode energibesparelser for ejendommen. Samtidig er der fokus på et behageligt indeklima og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Virksomheder kan skræddersy deres eget kontordomicil og påvirke valg af arkitektur og design, så bygningen kommer til at passe perfekt til deres behov.

Som naboer til Bella Center Copenhagen og det smukke AC Hotel Bella Sky, får virksomheder adgang til en lang række in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, catering, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter samt shuttle service til og fra lufthavnen. Således kan man som erhvervsdrivende i Bellakvarter hente nystrøgne skjorter i Bella Center Copenhagen, holde kundemøder i Comwell Conference Center, spise frokost på 23. etage i Sky Bar og indlogere sine internationale forretningsforbindelser på AC Hotel Bella Sky, ligesom virksomhedskonferencer og årsmøder kan afholdes i Bella Center Copenhagens auditorier og kongressale.

Det internationale og mangfoldige Bellakvarter med tusindvis af besøgende fra hele verden – tæt på naturen, København og resten af verden – har dermed alle de kvaliteter, som mange internationalt orienterede virksomheder efterspørger.

 

Læs mere om Bella Business her.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder