Få himmelske naboer og adgang til unikke faciliteter i Bella Business

Bella Business er Københavns nye erhvervsområde og ligger i det nye Bellakvarter, centreret omkring Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky. Lige nu byder der sig en enestående mulighed for at få et skræddersyet domicil i et allerede eksisterende internationalt erhvervsmiljø – få minutter fra både Københavns centrum og Lufthavnen. Marketingdirektør hos BC Hospitality Group, Morten Jensen, fortæller her om de helt særlige faciliteter for virksomhederne i kvarteret og løfter samtidig lidt af sløret for, hvad vi kan forvente af den nye restaurant på hotellets top.

 

Som nabo til det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky, Bella Center Copenhagen og Comwell Conference Center får man som erhvervslejer i Bella Business adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter. Og derudover er der adgang til barer og restauranter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen. Det betyder, at man ikke har noget transport til og fra faciliteterne, ligesom man ikke har brug for at etablere tilsvarende faciliteter i ens egen ejendom som for eksempel et auditorium. What’s not to like?

 

”De virksomheder, som vælger at etablere sig i Bella Business får en ekstraordinær full service hospitality pakke, der er tilgængelig 24/7 – alle årets dage. Til forskel fra almindelige 8-17 kontortider, som man har de fleste andre steder, så er office hours i Bella Sky lig med ”Altid!”. Det vil sige, at vores services altid står til rådighed for medarbejdere i kvarteret, gæster på hotellet og øvrige kunder,” fortæller Morten Jensen.

 

Marketingdirektør hos BC Hospitality Group, Morten Jensen

Marketingdirektør hos BC Hospitality Group, Morten Jensen.

 

Udover de mange attraktive faciliteter, som de tre BCHG koncerner tilbyder, er de tre destination for mange danske og internationale virksomheder, der blandt andet afholder konferencer, årsmøder og messer i Bella Center Copenhagen. Og på den måde er de katalysatorer for et pulserende internationalt erhvervsmiljø i kvarteret.

 

Dertil skal lægges de mange kulturelle begivenheder som for eksempel KMD Ironman, som AC Hotel Bella Sky er officielt hotel for. Bella Center Copenhagen er også hovedsæde for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, hvilket alt sammen bidrager til et spændende bymiljø og gør, at ikke to dage er ens i Bellakvarter.

 

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) i Bellakvarter.

Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) i Bellakvarter.

 

Morten Jensen, der er tidligere salgsdirektør for AC Hotel Bella Sky, og nu marketingdirektør for BC Hospitality Group, har været med siden det første spadestik. Han indrømmer ærligt, at for bare 5-6 år siden, tænkte han selv, at området virkede temmelig forblæst og lidt forladt med få arkitektoniske undtagelser. ”Men nu sker der en vild fusion af boligkvarterer, erhvervsliv, kongresser, hoteller, natur og kulturaktiviteter, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Man sidder tilbage med følelsen af virkelig at være en bydel i København, der efterhånden rummer det hele,” udtaler han og tilføjer:

”Ørestad vokser og er ved at udvikle sig til en eftertragtet bydel med masser at byde på. Den nye Royal Arena i Ørestad, med plads til 16.000 tilskuere, er et eksempel på et nyt stort trækplaster for koncerter og større sportsbegivenheder som det nyligt afholdte VM i ishockey og herrernes kommende håndbold-VM. Der er begyndt at ske en hel masse ting i området, også særligt her omkring Bella Center Copenhagen, hvor Bellakvarter skyder op, og hvor det nye erhvervsområde Bella Business er med til at binde det internationale erhvervsmiljø sammen med det spændende bymiljø i resten af Bellakvarter.”

 

Sløret er endnu ikke løftet for, hvordan den nye restaurant på toppen af Bella Sky kommer til at se ud. Her ses Sky Bar inden ombygningen.

 

Til slut løfter Morten Jensen en lille flig af sløret for, hvad Sky Bars millionforvandling skal ende ud med, når en helt ny restaurant med egen identitet og atmosfære åbner på øverste, 23. etage i løbet af sensommeren. Heroppe på toppen af Bellakvarter er der en udsigt, som kommer bag på de fleste. Førstehåndsindtrykket er en følelse af lige dele ”Gisp, hvor er der svimlende langt ned” og ”Wauw, hvor er det smukt”. ”Får din virksomhed kundebesøg, er der noget, der skal fejres eller nogen, der skal forkæles, så bliver det her den mest himmelske treat. Det bliver en oustanding restaurant med nye kulinariske oplevelser, og jeg kan kun forestille mig, at det bliver et stort aktiv og et ekstra stærkt krydderi for vores nabovirksomheder,” slutter Morten Jensen.

 

Læs mere om Bella Business her.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder