Nu flytter 62 nye familier ind i Laxnesshus i Bellakvarter

Mandag og tirsdag overtog 62 nye familier nøglerne til deres nye lejlighed i Laxnesshus i Bellakvarter. Den nye boligkarré ligger i Karrékvarteret i den sydøstlige del af Bellakvarter og er blandt andet nabo til Halldorhus og Skyttehusene I, som stod færdige tidligere på året.

 

Laxnesshus ligger i det nyopførte Bellakvarter ved Bella Center Copenhagen og tilbyder moderne byboliger i et nyt og mangfoldigt bykvarter.

 

Laxnesshus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og har karakter af en åben karréstruktur opført i smukke mursten.

 

Boligerne er indrettet med funktionelle planløsninger, der sikrer en effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter

 

Beboerne i Laxnesshus kan nyde godt af det store, grønne fælles gårdrum og den fælles tagterrasse på 3. sal med adgang fra opgang 1 og 3. Derudover har alle lejligheder egen altan, tagterrasse eller siddeplint i stueetagen, så man i sommerhalvåret kan åbne op og skabe samhørighed mellem inde og ude.

 

Alle beboere har  adgang til en stor fælles tagterrasse på tredje sal med god visuel kontakt til gade og gård. Her vil der i foråret blive etableret siddepladser og  og plantekasser med grønne græsser. Derudover er der mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse

 

I stueetagen har beboerne mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette sig i de dybe vinduesrammer, der er udformet som både bænke og franske altaner med plads til plantekasser.

 

Gårdrummet er indrettet med opholds- og legearealer og vil blive beplantet med smukke høje græsser, der refererer til Amager Fælleds frodige natur.

 

Der er stadig 8 boliger tilbage, så du kan stadig nå at få en bolig i projektet. Læs mere her.

 

Læs også: Mød Henriette og Kasper, som har lejet en af de nye treværelses lejligheder i Halldorhus

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder