Nyt P-hus i Bellakvarter lægger lokaler til det mest velbesøgte modeshow under Copenhagen Fashion Week

Nyt P-hus i Bellakvarter dannede rammerne om Han Kjøbenhavns nye Fall / Winter 2018-19 kollektion, som blev Copenhagen Fashion Week’s mest velbesøgte show.

 

Han Kjøbenhavn er kendt for sine mørke scenografier og anderledes fremvisninger, og det var også tilfældet ved deres nyeste kollektion. Kollektionen, der er skabt af designer Jannick Wikkelsøe, blev vist frem under titlen “Imperfect Sanity” i centralsugsanlægget på Bellakvarters nye P-hus, som i dagens anledning var forvandlet til psykiatrisk hospital med menneskebure, bæltefikserede modeller og lig af nyfødte babyer hængende i loftet (artiklen fortsætter under billedet).

 

 

”Han Kjøbenhavn er kendt for sine dystre scenografier og overraskende shows, og P-husets rå betonelementer var perfekt til årets tema “Imperfect Sanity.”  Showet var nok modeugens mest velbesøgte med 800-900 gæster – der var ikke plads til flere, resten måtte vente forgæves udenfor, mens den nye kollektion blev vist frem” fortæller Martin Toxværd, der Creative Director i eventbureauet Marble Agency, som stod for showet i samarbejde med Han Kjøbenhavn.

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder