Rejsegilde for Nadinehus og P-hus 2 i Bellakvarter

Onsdag den 22. maj var der rejsegilde for den nyeste boligkarré i Bellakvarter, Nadinehus, og det kommende P-hus 2 i området.

 

P-huset får 401 nye p-pladser, som kan tages i brug allerede til august, mens Nadinehus kommer til at rumme 141 nye boliger, som forventes klar til indflytning i april-maj næste år. Læs også: Bellakvarter bygger 401 nye P-pladser i nyt parkeringshus

 

Nadinehus er opkaldt efter vejen, den nye karré ligger på, som har fået sit navn efter den kvindelige forfatter Nadine Gordimer. Læs også: Kvindelige forfattere lægger navn til veje i Bellakvarter

 

På rejsegildet takkede produktionsdirektør, Ole Steen Pedersen, fra Solstra Development entreprenører, arkitekter og håndværkere for deres store indsats:

 

Produktionsdirektør, Ole Steen Pedersen, fra Solstra Development holder tale for entreprenører, arkitekter og håndværkere.

 

”Det er en god fornemmelse for mig, at vi i dag fejrer endnu et rejsegilde på et P-hus og et boligbyggefelt ud af en lang række, idet vi stadig har en del byggeopgaver foran os. Det er nu snart 4 år siden den første gravemaskine satte skovlen i jorden og startede med at fjerne gamle belægninger og bygge ny grus og jord ind på grunden og dermed lægge bunden til Bellakvarter. I mellemtiden har vi færdiggjort et P-hus og 670 boliger, hvor der er sket indflytning. Den næste planlagte indflytning vil være i Nadinehus til næste forår.

 

 

Alt dette kunne selvfølgelig ikke gennemføres uden et godt samarbejde mellem rådgivere, myndigheder og entreprenører. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke CG Jensen, Goldbech og V8 samt de involverede rådgivere Dissing & Weitling, Mangor og Nagel, Orbicon, Rambøll og MOE samt Københavns Kommune for et fint samarbejde.

 

 

Når det er sagt, så kan man planlægge nok så meget – det er håndværkerne, der skal føre det ud i livet. Og det er i virkeligheden derfor, vi er samlet i dag, for at sige tak til håndværkerne for veludført arbejde.

 

 

Med veludført arbejde mener jeg arbejde udført i god kvalitet og efter danske håndværks gode traditioner, men også veludført arbejde, hvor I har passet på jer selv og hinanden, så vi har undgået alvorlige ulykker. Det er vi glade for. Jeg vil sige tak på bygherrens vegne samt sige tak på vegne af de kommende beboere. Vi glæder os meget til at tage de nye bygninger i brug.”

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder