Drømmer du om et nyt, skræddersyet domicil til din virksomhed?

I Bellakvarter kan du få opført et DGNB platin-certificeret virksomhedsdomicil med innovative arbejdspladser og nye teknologiske løsninger. Fra 10.000 – 100.000 m². Indflytning ca. 2 år fra kontraktindgåelse. Læs meget mere om domicilmulighederne i Bellakvarter nedenfor.

Kontakt Saso Nedelkovski på +45 31 18 24 27 eller saso.nedelkovski@solstradevelopment.com.

Se domicillejemål

 

Kontordomicil fra 10.000 – 100.000 m²

I Bellakvarter skaber vi dit nye kontordomicil i samarbejde med dig fra den første tegning til det færdige byggeri. Ejendommen får en central placering ud mod Vejlands Allé med udsigt ud over Amager Fælled til Københavns skyline.

Se indledende projektforslag

Åben og indbydende stueetage

Foran ejendommen kommer der en urban plads med rekreative områder, hvor indgangen til dit nye domicil vil blive etableret. Her er der mulighed for skabe en åben stueetage med reception, frokostrestaurant, mødefaciliteter og auditorium, ligesom der kan arbejdes med rekreative områder fx i form af et atrium i stueetagen.

Se domicillejemål

New ways of working

Ejendommens øvrige etager kan indrettes som aktivitetsbaserede kontorer med fleksible arbejdszoner, hvor man kan arbejde ved traditionelle kontorpladser, i sofaer, på trapper mv. Der kan også etableres fleksible mødelokaler, som kan inddeles i mindre rum, telefonbokse, køkkenområder med integrerede arbejdspladser, indendørs walk and talk-ruter, sovekabiner til power naps samt sociale områder med bordtennis, klatrevæg og lignende, som styrker medarbejdernes sammenhold og trivsel.

Læs om erhvervsfordelene i Bellakvarter

Grønt åndehul på taget

På taget er der mulighed for at skabe  et grønt åndehul med indskudte haver, udendørs mødepavilloner, løberuter, yogaspots og køkkenhave til husets frokostrestaurant.

Kom med en tur rundt i Bellakvarter

Fremtidens teknologi

Samtidig er der unikke muligheder for at udnytte den allernyeste teknologi til at skabe en datadrevet og intelligent bygning med inspirerende og effektive arbejdspladser, optimalt indeklima, høj bæredygtighed og minimalt energiforbrug.

Læs om Bellakvarters fokus på bæredygtighed

Et livligt erhvervsområde

Dit nye domicil kommer til at ligge tæt på kvarters nye butiksmiljø, hvor du kan tage et uformelt frokostmøde på en af områdets caféer eller invitere forretningsforbindelser på sofistikeret japansk mad i rooftoprestauranten SUKAIBA på 23. etage af Bella Sky.

Læs mere om bymiljøet i Bellakvarter

 

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan