Bellakvarters blomsterforretning flytter til nye lokaler

Den har måske ikke været let at få øje på, men Bellakvarter har længe haft sin egen blomsterforretning – Estilo Blomsterdesign. Lidt gemt bag facaderne i Bella Center Copenhagen ved indgangen til International House har der i 35 år ligget en inspirerende blomsterforretning, som har skabt smukke blomsterdekorationer og opsatser til modeshows, konferencer og messer i Bella Center Copenhagen samt hoteludsmykning til koncernens hoteller.

 

Samtidig har blomsterforretningen leveret friske buketter og planter til de daglige forretningsfolk, forbipasserende og gæster i huset og senest også til beboerne i Bellakvarter, som bliver flere og flere i takt med udbygningen af kvarteret.

 

Læs også: Bellakvarter har vokseværk

 

 

Bella Center Copenhagen åbnes op

En del af masterplanen for Bellakvarter er at åbne Bella Center Copenhagen op mod kvarteret, så der skabes interaktion mellem livet på gaden og livet inde i centret, og første skridt i denne retning er at etablere den gamle blomsterforretning i nye lokaler, hvor forbipasserende og beboere i kvarteret har større glæde af den. Derfor flytter blomsterforretningen nu til den kommende Udstillingsplads i Bellakvarter.

 

 

”Tanken er at skabe et butikstorv i forbindelse med metrostationen i trekantsområdet mellem boligkvarteret, erhvervsområdet og Bella Center Copenhagen. Det vil være centrum for det fremtidige butiksliv i kvarteret. Det vil være her beboere, forretningsfolk og gæster til kongrescenteret kan gøre deres daglige indkøb,” fortæller Søren Raae Teisen, der er udviklingsdirektør i Solstra Development, som er bygherre bag Bellakvarter.

 

 

Udbygningsplanerne for Udstillingspladsen ligger stadig nogle år ude i femtiden, men placeringen er ikke til at tage fejl af. I dag rummer lokationen Bella Byhave, som er et frivilligt byhavefællesskab, hvor lokale hobbygartnere kan øve deres grønne fingre og dyrke naboskabet i kvarteret. Samtidig ligger området klods op af busholdepladsen og Bella Center metrostation, hvor rejsende nu kan købe friske blomster med hjem.

 

Samtidig huser området indgangen til CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), som flere gange om året besøges af den danske og internationale modescene.

 

Læs også: Byhaven er en skøn måde at være sammen på som familie og naboer

 

 

Dogville i Bellakvarter

Hvis du er nysgerrig på, hvordan det nye butikstorv kommer til at blive, kan du allerede nu gå på opdagelse i området. Inspireret af Lars von Triers film Dogville har vi tegnet det nye område på asfalten og på murene med gule streger i en skala fra 1 til 1.

 

Læs også: Dogville i Bellakvarter – vi maler byen gul!

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder