Fem gode grunde til at lægge dit kontor i Bellakvarter

1. Få et skræddersyet virksomhedsdomicil eller kontorlejemål

I samarbejde med et udvalgt arkitektteam finder vi frem til, hvordan jeres kommende domicil bedst understøtter jeres aktiviteter og forretning samtidig med, at ejendommen har et lavt energiforbrug, lave driftsomkostninger og en lang levetid. Se erhvervsmuligheder.

 

2. Guld i bæredygtighed

Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter. Bellakvarter går forrest inden for bæredygtig byudvikling og er allerede midtvejscertificeret med DGNB Guld. Det er ambitionen, at de kommende erhvervsbyggerier ligeledes bliver opført med en DGNB Guld certificering, der både gavner erhvervslejerne miljømæssigt, socialt og økonomisk.

 

3. Synergi med Bella Center Copenhagen

Som nabo til Bella Center Copenhagen kan du anvende centerets mange større auditorier og møderum. Du behøver derfor ikke at afsætte plads i dit virksomhedsdomicil til større arrangementer, men kan udnytte kvadratmeterne til kontorpladser i stedet og samtidig få en økonomisk og en bæredygtig gevinst.

 

4. Fysisk og mental sundhed

Medarbejdertrivslen er essentiel i moderne virksomheder, hvor medarbejderne er det største aktiv. Med Amager Fælled i baghaven er der de perfekte rammer for walk and talk-møder og løbeture midt på dagen, ligesom Fælleden kan nydes direkte fra kontorpladsen eller tagterrassen. Bellakvarters aktivitetstag med udendørs træningsfaciliteter og mødebokse kan desuden frit benyttes.

 

5. Parkering

Virksomheder i Bella Business har egen parkering i parkeringshuse tæt på deres kontor eller i en parkeringskælder direkte under virksomhedens kontorejendom. Der etableres 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarteret beboere og virksomheder.

 

Læs mere om Bella Business

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder