Grønt gårdrum anlagt i Nadinehus

Det nybyggede Nadinehus i Bellakvarter med 141 lejelejligheder har nu fået anlagt gården. Således står det endeligt færdigt til de første beboere flytter ind til april og maj 2020. Tag med på en forvandling fra jordbunke til grøn oase med plads til afslapning og leg.

 

Nadinehus lejelejligheder Ørestad

Gartner anlægger gård Nadinehus Ørestad

 

Anlægningen af gården startede for alvor i starten af det nye år, hvor der blev lagt fliser rundt i den store gård. Herefter gik gartnerne i gang med at beplante gården med en varierende beplantning bestående af træer, buske, bunddække og klatreplanter.

 

Grøn oase Nadinehus Bellakvarter

Sommerfuglebuske, paradisæbletræer og skovfyr er blot nogle af de træer og buske, du finder i Nadinehus.

 

Græsplæne Nadinehus Bellakvarter

 

Rullegræsset kort tid efter, at det er lagt. I baggrunden anes fem affaldsindkast til restaffald, papir, pap, plast og bio, der gør affaldssortering nem og ikke fylder og lugter i gården. Det skyldes, at Bellakvarter har et affaldssugesystem, der suger affaldet under jorden til en central affaldsterminal, hvorfra det bliver hentet.

 

Hæk Nadinehus Bellakvarter København

 

Boligerne i stuen har også fået hæk imellem sig for at skabe lidt privatliv. Alle boliger i Nadinehus har altan, terrasse og nogle begge dele. Alle boligerne får desuden adgang til en fælles tagterrasse, og få boliger har endda deres egen, private tagterrasse.

 

Legeplads Nadinehus Bellakvarter Ørestad

Der er også sørget for underholdning til de mindste med sandkasse, gyngestativ og balancebom. Græsarealerne kan bruges til boldspil og leg.

 

Beboerne i Nadinehus kan derudover se frem til at få flere bordbænkesæt rundt i gården og stativer til almindelige- og ladcykler. Med et p-hus lige ved siden af skal man heller ikke gå langt fra bolig til bil. Den grønne park Sydhaven og et aktivitetstag kommer desuden lige rundt om hjørnet.

 

Nadinehus er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter og landskabet er anlagt af Mangor & Nagel PLAN+LANDSKAB. Læs mere om boligerne i Nadinehus.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder