2018 i Bellakvarter

2018 har været et år med stor udvikling i Bellakvarter. Mange nye byggerier er skudt op og en masse nye beboere er kommet til. Samtidig har året også budt på mange spændende arrangementer. Kig med, når vi ser tilbage på året, der gik, i Bellakvarter.

 

Beboere og byudvikling

2018 har på mange måder været et fantastisk år i Bellakvarter. Vi har budt velkommen til mere end 600 nye beboere i Halldorhus, Laxnesshus og Skyttehusene I-II og indviet bydelens første nye parkeringshus. I forbindelse med parkeringshuset har vi i 2018 også etableret Danmarks hidtil største centralsugsanlæg. Samtidig har vi anlagt veje og plantet træer, og de færdige gader i kvarteret har fået deres vejnavne op på husmurerne. Endelig har planerne for et nyt aktivitetstag set dagens lys. Samlet set er bydelen nu oppe på knap 1.000 beboere.

 

Har du svært ved at få overblik over Bellakvarter?

Prøv vores interaktive kort og se, hvor de forskellige karréer ligger.

 

Tårnet på Halldorhus i Bellakvarter.

 

Aktiviteter og byliv

Også på aktivitetsfronten har det været et begivenhedsrigt år i Bellakvarter. Vi har blandt andet holdt Kvartersfest for bydelens beboere, haft kunstudstilling i vores prøvelejlighed i Halldorhus og vist rundt i kvarteret på Bellakvarter byvandring til Ørestad Kulturdag. 2018 er også året, hvor Bella Byhave har haft rekord antal tilmeldte med 22 familier fordelt på 24 højbede.

 

En af familierne, der har adoptert et højbed i Bella Byhave er Cathrin, Rasmus og børnene Hektor og Cody.

 

I Bella Center Copenhagen har der været loppemarked, Bogforum, LEGO World og mange flere arrangementer, ligesom AC Hotel Bella Sky introducerede Movie Nights. Som prikken over i’et åbnede SUKAIBA Copenhagen i efteråret på toppen af AC Hotel Bella Sky og gav både København og Bellakvarter en helt ny restaurant i verdensklasse.

 

Er du interesseret i nye arrangementer i Bellakvarter i 2019?

Hold dig opdateret om kommende arrangementer her på siden.

 

SUKAIBA Copenhagen ligger på toppen af AC Hotel Bella Sky i Bellakvarter.

 

Vi glæder os til endnu et år i Bellakvarter!

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder